ISOIL FLOW – nytt agentur til Inline Prosess AS

Inline Prosess AS er meget fornøyd med å få på plass en avtale med Isoil. Vi har manglet en seriøs flowmåler produsent i vårt produktspekter. Nå når dette er på plass kan vi tilby et stort spekter av instrumentering, flow og ventiler, noe som ofte er forespurt i større anbud/prosjekter.

Det gjør oss mye mer konkurransedyktige ved å kunne tilby alt fra ‘’eget hus’’. InLine Prosess AS sammen med de andre selskapene i konsernet, deriblant J.S. Cock AS har etablert en eksklusiv avtale med Isoil på alle deres produkter.

Isoil er en italiensk produsent av elektromagnetiske flowmålere fra DN3 til DN2000 og trykk opp til 250bar. De er tilgjengelige i både kompakte og separate versjoner, wafer eller flens og med et stort utvalg av forskjellige elektroder og lining materialer. De leverer også sanitære 3A sertifiserte og WRAS for drikkevann. ISOMAG er MID001, MID004 og OMIL R49-1 sertifiserte. De produserer også elektromagnetiske innstikksensorer som kan benyttes i eksisterende rør og som kan monteres og demonteres under trykk. I tillegg til elektromagnetiske målere kan de også tilby ultrasoniske typer til «clamp-on» og «full bore».

Isoil har eget kalibrerings laboratorium for å utføre akkreditert kalibrering av flowmålere. Det er akkreditert i henhold til UNI EN ISO/IEC 17025; N. 237. De har totalt 7 linjer og kan kalibrere målere fra DN 3 til DN800. De finnes kun 5 slike laboratorier i Europa og Isoil er da en av få produsenter som kan tilby denne tjenesten.

Les mer: Isomag

© 2017 InLine Prosess AS