Prøvetakere / Væske

WS 98


Fra Watersam
InformasjonBrosjyrerKontakt oss

Ekstraordinær fleksibilitet i en veggmontert prøvetaker

WS 98 er den kompakte økonomi utgaven av WaterSam® prøvetakerne men likevel av kompromissløs WaterSam kvalitet og ytelse.

Den kan også leveres med en rekke tilleggsutstyr hvis ønskelig.

WS 98 kan enten monteres på en eksisterende vegg eller på en bæreramme med XY distributør som muliggjør et stort utvalg av prøveflaske kombinasjoner. Akkurat som med de største WaterSam prøvetakeren, kan så mange som 48 stk 1-liters flasker benyttes.

Selv om prøvetakeren er designet for innendørs bruk, er WS 98 standard utstyrt med en høy grad av rustfritt stål (AISI 316Ti) og IP65 beskyttelse, noe som gjør den egnet for en rekke utfordrende miljøer.

Vakuum prøvetaking systemet i WS 98 sikrer maksimal nøyaktighet og kan suge prøver fra opptil 7 meter, eller opptil 30 meter med ekstrautstyr. WaterSam® er kjent for sin fleksibilitet og leverer også doble prøvetakere.

Dersom det er behov for en rimelig løsning med kjøling, kan WS 98 også kombineres med et vanlig husholdnings kjøleskap.

WS 98 kan også monteres i et gammelt eller defekt prøvetaker kabinett fra en annen produsent ved å benytte WS 98 styring og prøvetakingssystem.

WS 98 gir deg en kompakt, fleksibel og robust prøvetaker som kan utvides med ekstrautstyr når som helst i fremtiden.

 

WS 98 Wall Mounted SamplerWaterSam® official website

Ketil Johansen

Salg / service

M: +47 901 20 590
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Per Enok Hanssen

Daglig leder / salg

T: +47 33 19 29 15
M: +47 922 66 456
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© 2017 InLine Prosess AS