Prøvetakere / Væske

WS Porti


Fra Watersam
InformasjonBrosjyrerKontakt oss

Mobil automatisk prøvetaker

WS Porti er en mobil vannprøvetaker som setter WaterSam® kvalitet, ytelse og pålitelighet i en kompakt og mobil pakkeløsning.

WS Porti er designet for både innendørs og utendørs bruk, og er i robust rustfritt stål og IP65 beskyttelse for styresystem og elektronikk.

Vakuum prøvetaking systemet i WS Porti sikrer maksimal nøyaktighet og kan suge prøver fra opptil 7 meter, eller opptil 13 meter med ekstrautstyr.

Borsilikatglass doseringsbeholderen er trygt plassert i senter av prøvetageren, en låsbar beskyttelsesplate er tilgjengelig for å gi ytterligere beskyttelse hvis det skulle være nødvendig.

Konstruert uten slitasjedeler som kommer i kontakt med prøvemediumet, er vakuumprøvetakersystemet pålitelig og krever minimalt med vedlikehold.

En peristaltisk pumpe er også tilgjengelig som et valgfritt prøvetakingssystem for WS Porti.

WS Porti er kompatibel med en rekke forskjellige transportkasser og kjølere og kan enkelt byttes og ha en ekstra kjøler eller transportkasse med flaskesett tillater kontinuerlig prøvetaking på stedet, mens et komplett sett med flasker blir brakt til laboratoriet.

WS Porti er tilgjengelig for kompositt prøvetaking eller diskret prøvetaking.

 

WS Porti Portable Water SamplerWaterSam® official website

Ketil Johansen

Salg / service

M: +47 901 20 590
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Per Enok Hanssen

Daglig leder / salg

T: +47 33 19 29 15
M: +47 922 66 456
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© 2017 InLine Prosess AS