Transmitter for økonomisk integrering

Ny kompakt transmitter fra Knick for økonomisk Memosens-Modbus integrering. Tyske Knick utvider sin meget kompakte Memosens transmitter  serie MemoRail  for skap installasjonmed Modbus grensesnitt / interface. MemoRail  Modbus A1405N er den første multi-parameter analyse enhet som

ISOIL FLOW – nytt agentur til Inline Prosess AS

Inline Prosess AS er meget fornøyd med å få på plass en avtale med Isoil. Vi har manglet en seriøs flowmåler produsent i vårt produktspekter. Nå når dette er på plass kan vi tilby et stort spekter av instrumentering, flow og ventiler, noe som ofte er forespurt i større anbud/prosjekter.

Eksklusiv distributør av Knick produkter

InLine Prosess AS har hatt en meget positiv utvikling på salg av Knick produkter på det norske markedet. På grunnlag av dette har vi fra januar 2017 fått en eksklusiv avtale på salg av alle Knick sine produkter. I tillegg til instrumenter for væskeanalyse gjelder den også hele programmet for signalomformere og shuntmotstander.

NextGuard Røntgendetektor

Røntgendetektoren NextGuard er utviklet for å gjøre overgangen fra metalldetektorer til røntgensystemer enkel, rask og rimelig. Den er utmerket til å finne fremmedlegemer i tillegg til over/under vekt, deformert, og manglende produkt.

© 2017 InLine Prosess AS